Βρετανοί αστυνομικοί πήγαν στην Κω να ψάξουν για τον «μικρό Μπεν» και το έριξαν στις μπύρες [εικόνες]

Μπορεί οι Βρετανοί να έδωσαν ένα εκατ. λίρες σε ομάδα αστυνομικών τους για να έρθουν στην Κω να ψάξουν εξονυχιστικά, για μια ακόμη φορά, για τον μικρό Μπεν, ωστόσο, όπως φαίνεται οι άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης του Γιορκσάιρ δεν… σκοτώνονται και στη δουλειά. 

Τα 12 μέλη της ομάδας «Operation Ben», όπως έχει ονομαστεί, στην οποία συμμετέχουν 9 ντετέκτιβ, 3 αναλυτές και 2 Press officers, έφθασαν στην Κω την Κυριακή και υποτίθεται ότι έπιασαν αμέσως υπηρεσία. 

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail απαθανάτισε την ομάδα σε στιγμές χαλάρωσης στο νησί να απολαμβάνουν ελληνικά πιάτα, συνοδεία μπύρας και καλού κρασιού και γι αυτό τους κόλλησε και το παρατσούκλι «The Sunshine Squad», δηλαδή η «διμοιρία της… ηλιοθεραπείας».

Υπενθυμίζεται ότι ο  μικρός Μπεν Νίνταμ, το καλοκαίρι του 1991 στην Κω, κατά τη διάρκεια διακοπών εξαφανίστηκε από τους γονείς του, με την εξαφάνιση του να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια των τελευταίων δεκαετιών και μια υπόθεση που μετά από τόσα χρόνια παραμένει ακόμα ανεξιχνίαστη.

Η απόφαση των Βρετανών να αποστείλουν νέα ομάδα ειδικών στο νησί, δίνει το έναυσμα προκειμένου να συνεχιστούν εντατικότερα οι έρευνες.

Πηγή: dailymail

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ