Τα βρόντηξε όλα και εξαφανίστηκε: Η νέα ζωή του “Περιστερόπουλου” που εγκατέλειψε για πάντα την υποκριτική

 

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης έχει αφήσει πίσω του το χώρο του θεάτρου και μένει μόνιμα στο Πήλιο, τα τελευταία χρόνια, μαζί με τη σύζυγό του, Όλγα Θανασιά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε μία σπάνια συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και στην Ελένη Μουστάκη, μιλάει για τη νέα του ζωή στο χωριό, σ’ έναν ορεινό προορισμό, τον Κισσό.

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης δεν έχει εγκαταλείψει το θέατρο και την υποκριτική

Αναφερόμενος στην απόφασή του ν’ αλλάξει τρόπο ζωής, ο Γιώργος Σεϊταρίδης υπογράμμισε «επέλεξα να ζήσω σε ένα βουνό. Από τη μία έβλεπα το βουνό, από την άλλη το φεγγάρι και κάτι μέσα μου, μου είπε “εδώ θα ζήσεις εσύ”» και πρόσθεσε «έκανα θέατρο, τηλεόραση, κινηματογράφο, αλλά μετά ένιωσα ότι είχα αδειάσει. Το θέατρο δεν είναι κάτι που μπορείς να δίνεις συνέχεια. Και είπα “φεύγω, πάω στο Πήλιο”. Οι άνθρωποι κάνουμε πορείες, όχι καριέρες. Δεν εγκατέλειψα ποτέ το θέατρο και την υποκριτική, απλά περιμένω κάτι που να με εκφράζει».

Ερωτηθείς για την αγροτική ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, απάντησε «το εύκολο και το δύσκολο το έχω αποβάλει από μέσα μου. Υπάρχει θέλω και δε θέλω. Όταν γονατίζω ξανασηκώνομαι, δεν με πτοούν οι κακουχίες. Η αγροτική ζωή έχει κόπο, έχει και πόνο. Μπορεί να έρθει ένα χιόνι και να σπάσει τις ελιές. Εδώ φροντίζω τα μελίσσια, ο κύριος όγκος της δουλειάς μου είναι σε αυτά στα κάστανα».

Όσον αφορά τις προτάσεις στην υποκριτική, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επεσήμανε «δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο για δουλειές. Αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης, οι παραγωγοί έγιναν τελείως ανελέητοι με τα χρήματα και δεν το δέχομαι. Εύχομαι να έρθει μια επαγγελματική πρόταση και να πω θέλω να κατέβω για αυτό. Η αμοιβή μου δεν ήταν πενταψήφιος αριθμός. Ήταν τετραψήφιος».

Σχετικά με τη σύζυγό του, τόνισε ότι «με την Όλγα γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε εδώ στην Αγία Μαρίνα. Είχαμε κάνει ένα θεατρικό εργαστήριο εδώ στο Πήλιο. Όταν είπα στη γυναίκα μου ότι θέλω να μείνουμε μόνιμα στο Πήλιο δεν είπε αμέσως το ναι. Τώρα, όταν φτάνουμε στο αμήν και της λέω να τα μαζέψει να πάμε κάτω, εκείνη μου λέει να ηρεμήσω».

Η πρόταση στον Γιώργο Σεϊταρίδη να συμμετέχει στο survivor

Τέλος, ο Γιώργος Σεϊταρίδης αποκάλυψε ότι του έχει γίνει και πρόταση από το Survivor, καταλήγοντας «δεν κάνω πράγματα για τα χρήματα. Δελεάστηκα από τα μεγάλα ποσά του Survivor, έτσι είναι όταν δυσκολεύεσαι να βγάλεις το χειμώνα, αλλά έχω πίστη».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ