10 κόλπα απώλειας βάρους για τεμπέληδες

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουμε να είμαστε αδύνατοι και γυμνασμένοι, αλλά οι αναρίθμητες δίαιτες που έχουμε δοκιμάσει είναι βασανιστικές και τα αποτελέσματα δεν διαρκούν για μεγάλο διάστημα. Άλλωστε με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής και τις πολλές υποχρεώσεις που έχουμε η γυμναστική είναι το τελευταίο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό. Δείτε παρακάτω 10 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτες και γυμναστική.

1.Μην ξεχνάτε να πίνετε

10 κόλπα απώλειας βάρους για τεμπέληδες - Εικόνα 1

Το νερό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας, αλλά αν το πίνουμε σε σωστές ώρες μπορεί να κάνει θαύματα στον μεταβολισμό μας. Είναι καλύτερο να πίνετε 1-2 ποτήρια νερό μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα σας. Με αυτόν τον τρόπο, ο μεταβολισμός θα ξεκινήσει από την αρχή και το στομάχι σας θα είναι μερικώς γεμάτο και θα φάτε λιγότερο.

2. Δώστε προσοχή στο φαγητό σας

10 κόλπα απώλειας βάρους για τεμπέληδες - Εικόνα 2

Μετατρέψτε κάθε γεύμα σε μικρό τελετουργικό. Ετοιμάστε το γεύμα σας, καθίστε στο τραπέζι, μην ασχολείστε με άλλα πράγματα και μην σκέφτεστε τα προβλήματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το φαγητό σας και να φάτε λιγότερο.

3. Χρησιμοποιήστε μικρότερα πιάτα και τσοπ στικς

10 κόλπα απώλειας βάρους για τεμπέληδες - Εικόνα 3

Χρησιμοποιήστε μικρότερα πιάτα και φάτε μόνο την ποσότητα που μπορούν να χωρέσουν. Επίσης, όταν χρησιμοποιείτε τσοπ στικς, τρώτε πιο αργά και μικρότερες ποσότητες. Αν δυσκολεύεστε με τα τσοπ στικς, χρησιμοποιήστε μικρότερο πιρούνι.

4. Κοιμηθείτε περισσότερο

10 κόλπα απώλειας βάρους για τεμπέληδες - Εικόνα 4

Είναι απλό: όταν κοιμάστε, δεν τρώτε. Επίσης, ένας καλός βραδινός ύπνος μπορεί να κάνει θαύματα στον μεταβολισμό σας.

5. Κοιμηθείτε στο κρύο

10 κόλπα απώλειας βάρους για τεμπέληδες - Εικόνα 5

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλείσετε το καλοριφέρ ή να ανοίξετε το παράθυρο. Έρευνα από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας αναφέρει ότι ο ύπνος σε θερμοκρασία μικρότερη των 19 βαθμών κελσίου βοηθάει το σώμα να ξεφορτωθεί τις θερμίδες πιο εύκολα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ