Γείτονες σε απόγνωση: «Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε μεγάλους πισiνούς, μεγάλα στή8η και μικρά πέh»

Ο γείτονας τα έβλεπε όλα και τους άφησε ένα σημείωμα

Ένα ζευγάρι έμεινε «παγωτό» μόλις διάβασε το οργισμένο σημείωμα το οποίο τους άφησαν κάτω από την πόρτα ζητώντας τους να κλείνουν τις κουρτίνες όταν ξεντύνονται!

Η 33χρονη Karin Stone και ο 34χρονος σύζυγός της Jay έφτασαν σπίτι τους μια μέρα στο Νιούκαστλ της Αγγλίας για να δουν το μήνυμα του «ανήσυχου» γείτονα ο οποίος τα έβλεπε όλα.

«Θα κλείσετε σας παρακαλώ τις κουρτίνες σας όταν ντύνεστε ή ξεντύνεστε; Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε μεγάλους πισiνούς, μεγάλα στή8η και μικρά πέh και θα σας αναφέρουμε στην αστυνομία για άσεμνη περιβολή. Οι γείτονές σας», αυτό έγραφε το σημείωμα το οποίο δε θα μπορούσε φυσικά να μείνει δίχως απάντηση, μιας και το ζευγάρι δεν χάρηκε ιδιαίτερα για τα σχόλια των γειτόνων του.

Γείτονες σε απόγνωση: «Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε μεγάλους πισινούς, μεγάλα στήθη και μικρά πέη» - Εικόνα 2

Άφησαν λοιπόν κι εκείνοι με τη σειρά τους το δικό τους σημείωμα στο παράθυρο των απέναντι: «Σταματήστε να βλέπετε μέσα από τα παράθυρά μας, ηδονοβλεψίες. Οι γείτονές σας», έγραψαν με κεφαλαία μάλιστα γράμματα. «Δεν στεκόμαστε στο παράθυρο και χορεύουμε ή κάτι τέτοιο», ανέφερε η Karin σε τοπικό δίκτυο, «γιατί μας κατασκοπεύετε από τα παράθυρα σε τελική;».

Τελικά, το ζευγάρι το πήρε στην πλάκα, αφού είναι όπως αναφέρει μέσα στο σπίτι τους και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν: «Νομίζω πως είναι πραγματικά αστείο», επισημαίνει η γυναίκα, «ειδικά το πώς περιγράφουν τον άντρα μου ως μικρό πeος. Αυτό ήταν αρκετά προσβλητικό. Πώς τολμάνε;»…

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ