«Πλημμύρισε» η Μύκονος με Έλληνες φοιτητές που πήγαν να ξεσκάσουν πριν την εξεταστική

Πλημμύρισε για ακόμα μια χρονιά το νησί των Ανέμων από νεολαία. Φοιτητές και φοιτήτριες από δημόσια και ιδιωτικά ελληνικά πανεπιστήμια κάνοντας το καθιερωμένο “spring break” από το διάβασμά τους πήγαν στην Μύκονο προκειμένου να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά.

Το διάσημο beach bar Super Paradise πλημμύρισε από όμορφα κοpίτσια και αγόpια που απόλαυσαν το μπάνιο τους μετά χορευτικής μουσικής. Όπως κάθε χρονιά λοιπόν έτσι και φέτος, μέσα στον γενικό χαμό και στο κέφι βρέθηκε και η συνεργάτιδα του Mykonos Live TV Ειρήνη Ξενουδάκη Γαβριελάτου!

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η αεικίνητη Ειρήνη συζητάει με καλλίγραμμα κοpίτσια και αγόpια από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την Μύκονο, για τις τάσεις στα φετινά μαγιώ, παίρνει μαχητικές πόζες, χορεύει, μιλάει γαλλικά, συναντάει υπερήρωες, ενώ απευθύνει και πάλι ανοικτή πρόσκληση στον σταρ του Youtube και εμπνευστή των βίντεο των Ponzi Room, κωμικό Αλέξανδρο Κοντοπίδη, να επισκεφθεί την Μύκονο! Εκείνο ωστόσο το οποίο προκαλεί απορίες είναι οι απαντήσεις τις οποίες δίνουν οι φοιτητές στις ερωτήσεις της Ειρήνης αναφορικά με τον Πέτρο τον Πελεκάνο, την Μικρή Βενετία και το νησί των Ανέμων!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ