Ο Τρόπος που Κοιμάστε Μαζί με τον Σύντροφό σας Μπορεί να Υποδεικνύει Πολλά για τη Σχέση σας

Ο Τρόπος που Κοιμάστε Μαζί με τον Σύντροφό σας Μπορεί να Υποδεικνύει …

πολλά για τη Σχέση σας!

1. Πως κοιμάστε με τον σύντροφό σας; Ο Τρόπος που Κοιμάστε Μαζί με τον Σύντροφό σας Μπορεί να Υποδεικνύει Πολλά για τη Σχέση σας - Εικόνα1 Καθώς το υποσυνείδητό μας κυριαρχεί στη γλώσσα του σώματός μας όταν μοιραζόμαστε το κρεβάτι με το σύντροφό μας, στην πραγματικότητα μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τη σχέση σας. Η κατανόηση της στάσης ύπνου σας, μπορεί να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε και να απολαύσετε να μοιραστείτε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας.

2. Παίζοντας υποσυνείδητα με τα πόδια Ο Τρόπος που Κοιμάστε Μαζί με τον Σύντροφό σας Μπορεί να Υποδεικνύει Πολλά για τη Σχέση σας - Εικόνα2 Αν κοιμάστε χώρια με τον σύντροφό σας, αλλά ακουμπάτε τα πόδια σας, μπορεί να υποδεικνύει ότι ένας από τους συντρόφους μπορεί να αποζητά λίγη προσοχή. Σύμφωνα με την ειδικό στη γλώσσα του σώματος και συγγραφέα Patti Wood, τα πόδια είναι ενδείξεις του υποσυνείδητου, καθώς είναι το πρώτο μέρος του σώματος που αντιδρά σε ένα καυγά. Αν ο σύντροφός σας προσπαθεί να συνδεθεί μαζί σας μέσω των ποδιών του, σιγουρευτείτε ότι επικοινωνείτε επαρκώς συναισθηματικά ή σeξουαλικά την υπόλοιπη μέρα.

3. Αγκαλιά από πίσω

Ο Τρόπος που Κοιμάστε Μαζί με τον Σύντροφό σας Μπορεί να Υποδεικνύει Πολλά για τη Σχέση σας - Εικόνα3

Αυτή η στάση μπορεί να γίνει πολύ στοργική και σeξυ. Την υιοθετούν το ένα πέμπτο των ζευγαριών, και υποδεικνύει ότι ο σύντροφος που βρίσκεται από πίσω είναι προστατευτικός έναντι του άλλου. Η Wood αναφέρει, «Είναι μια πολύ ευάλωτη στάση, που είναι σeξουαλική, αλλά υποδηλώνει “Σε εμπιστεύομαι.’» Ομοίως η χαλαρή στάση συχνά υιοθετείται από ζευγάρια που είναι σε ώριμη και μακροχρόνια σχέση, που θέλουν να παραμείνουν κοντά, αλλά θέλουν και να έχουν ποιοτικό ύπνο.

4. Το κυνηγητό

Ο Τρόπος που Κοιμάστε Μαζί με τον Σύντροφό σας Μπορεί να Υποδεικνύει Πολλά για τη Σχέση σας - Εικόνα4

Η στάση του κυνηγητού είναι μια επέκταση της προηγούμενης στάσης, αλλά μπορεί να έχει μερικές διαφορετικές διαφοροποιήσεις. Σύμφωνα με τον συγγραφέα Samuel Dunkell που έχει γράψει το βιβλίο Στάσεις Ύπνου: Η Νυχτερινή Γλώσσα του Σώματος, αυτή η στάση υποδεικνύει ότι ο ένας σύντροφος έχει αποσυρθεί στη μία πλευρά του κρεβατιού για να έχει το δικό του χώρο. Αλλά μπορεί να υποδηλώνει ότι ο ένας απολαμβάνει το κυνηγητό ή να το παίζει δύσκολος.

5. Ανεξάρτητοι και ευτυχισμένοι εpαστές

Ο Τρόπος που Κοιμάστε Μαζί με τον Σύντροφό σας Μπορεί να Υποδεικνύει Πολλά για τη Σχέση σας - Εικόνα5

Αυτή η στάση αφήνει στο ζευγάρι ένα κενό όσο κοιμούνται σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Η ψυχολόγος σχέσεων Corrine Sweet αναφέρει ότι το ζευγάρι είναι «νιώθει κοντά και ασφάλεια, αλλά παράλληλα είναι ανεξάρτητο στη σχέση τους.»

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ