Χαϊκάλης: «Αν ήταν αληθινά τα τσίπουρα στο 50 – 50 θα ήμασταν ακόμα στο τέταρτο επεισόδιο»

Ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Ναταλία Γερμανού και μίλησε για πολλά. Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχαν, ωστόσο, οι αποκαλύψεις στις οποίες προέβη σχετικά με το τι γινόταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της διάσημης και πολυαγαπημένης σειράς “Πενήντα Πενήντα”.

«Στα γυρίσματα είχαμε όρντινο στις 9 το πρωί και φτάναμε 10 και δεν ήξερε κανείς τι θα κάναμε. Ήταν κάτι το απίστευτο. Γελάγαμε, πλήρης διάλυση! Με ρωτάνε αν ήταν αληθινά τα τσίπουρα στο τσιπουράδικο. Αν ήταν αληθινά θα ήμασταν ακόμα στο τέταρτο επεισόδιο. Τρώγαμε όμως τους μεζέδες και μετά τα περισσότερα είναι αυτοσχεδιαστικά, παίρναμε μπουκιές και ήταν αυτοσχεδιαστικά. Αν κάναμε break για να αλλάξει το σκηνικό, πηγαίναμε δίπλα και τρώγαμε.

Το μεγάλο έγκλημα που έχει κάνει ο Θωμόπουλος είναι ότι δεν κράτησαν και δεν μοντάρισαν τα making of. Εάν αυτό έβγαινε η τηλεθέαση θα πήγαινε στο 78%! Δεν μπορείς να διανοηθείς για τι μιλάμε, τι γινόταν! Αυτό θα ήταν ένα δεύτερο σίριαλ που θα παιζόταν όχι χρόνια… θα πέρναγε ακόμα και το Πενήντα Πενήντα», αναφέρει ο Παύλος Χαϊκάλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ