Χαμός με την Βίκυ Καγιά: Αντιδράσεις για τα υποτιμητικά σχόλια της ότι η μέση Ελληνίδα ζει μια μετριότητα και συμβιβάζεται

Επικαιρότητα

Έντονα σχολιάστηκαν στο πλατό του «Πρωινό Μας» κάποιες από τις οντισιόν που είδαμε στο GNTM 5, το βράδυ της Τρίτης 27/9 και κυρίως τα λεγόμενα της Βίκυς Καγιά, η οποία υποστήριξε πως η μέση Ελληνίδα συμβιβάζεται και ζει μια μετριοπάθεια.

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η Έλενα Χριστοπούλου έκανε κάποια σχόλια, ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε θέση για την audition της 53χρονης διαγωνιζόμενης, η οποία είπε ότι έκανε την «υπέρβαση και την επανάσταση της» και δικαιώθηκε, αναφερόμενη στο διαζύγιό της.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά είπε στη γυναίκα μεταξύ άλλων:

«Δεν είσαι η μέση ελληνίδα. Η καθημερινότητα είναι αυτή που βολεύει τους ανθρώπους κι εσύ έχεις τελείως ξεβολευτεί. Άρα δεν είσαι μια καθημερινή γυναίκα ελληνίδα που βολεύεται στη μετριοπάθεια γιατί έτσι πρέπει να κάνει».

Με την Έλενα Χριστοπούλου να σχολιάζει μετά την προβολή του αποσπάσματος: «Κάποια προβλήματα είναι εδώ, λίγο στημένα σεναριακά φαντάζομαι, γιατί νομίζω ότι βλέπω σίριαλ. Δεν υπάρχει μέση Ελληνίδα, υπάρχει Ελληνίδα του 2022».

Χαμός με την Βίκυ Καγιά: Αντιδράσεις για τα υποτιμητικά σχόλια της ότι η μέση Ελληνίδα ζει μια μετριότητα και συμβιβάζεται - Εικόνα 1

Ωστόσο, η Αφροδίτη Γραμμέλη φάνηκε αρκετά ενοχλημένη από αυτά που άκουσε στο βίντεο και δήλωσε τα εξής:

«Εάν κάνω μια σύνθεση με αυτά που είπε η κυρία Καγιά, είμαι μια μετριοπαθής επαναστάτρια. Έχω πάρει διαζύγιο. Την περιέγραψε με μία απόσταση και έναν σνομπισμό. Η καθημερινότητά μας μπορεί να μην έχει πασαρέλα, ούτε τέτοιες εξάρσεις. Είμαστε εργαζόμενες, έχουμε παιδιά, έχουμε πάρει τα διαζύγια μας, για εμένα ήταν και μια ήττα το διαζύγιο, δεν ήταν ακριβώς επανάσταση», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Εγώ επένδυσα κάπου και δεν μου βγήκε, το χρεώθηκα και έφτιαξα τη ζωή μου από εκεί και πέρα. Θεωρώ υποτιμητική η περιγραφή της καθημερινότητας και της μέσης Ελληνίδας. Η μέση Ελληνίδα, δεν είναι ούτε βυθισμένη σε μια συνήθεια ούτε έχει αφήσει τον εαυτό της να την σέρνει η συνήθεια», δήλωσε εκνευρισμένη η Αφροδίτη Γραμέλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ