Χάρις Αλεξίου: «Πολλοί λένε “θέλω να έχω ένα δικό μου παιδί”. Τι θα πει δικό μου παιδί».Δεν είναι κάτι που αγοράζεις!

Επικαιρότητα

Σε μια παλαιότερη συνέντευξη της, η Χάρις Αλεξίου είχε μιλήσει για την υιοθεσία του γιου της Μάνου, πως αντιμετώπισε τους φόβους και τις δυσκολίες της. Δίνοντας μάλιστα μια συμβούλη, στα νέα ζευγάρια που μπορεί να θέλουν υιοθετήσουν ένα παιδί.

Χάρις Αλεξίου: «Πολλοί λένε “θέλω να έχω ένα δικό μου παιδί”. Τι θα πει δικό μου παιδί». - Εικόνα 1

Χάρις Αλεξίου: Όσα αντιμετώπισε ως μητέρα

Όπως είχε αποκαλύψει για τους φόβους που είχε: «Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται, κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο»

Xάρις Αλεξίου: Η συμβουλή της τραγουδίστριας

Η ίδια, ετοιμαζόμενη για νέο «βήμα» στη ζωής της, πρόσθεσε: «Θα συμβούλευα όλα τα ζευγάρια που θέλουνε να έχουν παιδάκια και δεν μπορούν να τα έχουνε “φυσικά”, να μη το σκεφτούνε καθόλου, αλλά πρώτα να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους και να δούνε αν πραγματικά θέλουν να γίνουν γονείς και τίποτα άλλο να μη τους απασχολήσει.

Το παιδί δεν είναι κτήμα μας, γιατί πολλοί λένε “θέλω να έχω ένα δικό μου παιδί”. Τι θα πει δικό μου παιδί; Δεν είναι κάτι που το αγοράζεις. Δεν είναι κτήμα κανενός το παιδί, είναι ένας άνθρωπος που μεγαλώνει, για να κάνει τη δική του οικογένεια κι εσύ βλέπεις αυτό που έχεις δώσει σ’ αυτόν τον άνθρωπο, καμαρώνεις και χαίρεσαι…».

Να επισημανθεί ότι αυτή την στιγμή ο γιος Χαρούλας Αλεξίου, Μάνος Θεοφίλου, είναι ιδιοκτήτης της «My Group», της εταιρίας που βρίσκεται πίσω από καλλιτέχνες όπως η Shaya, o Mark Angelo και οι Otherview.

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ