Χάρης Τσαλίκης: Ο γιος των Γιώργου και Δώρας Τσαλίκη έγινε 16 χρονών και είναι ένας γοητευτικός νεαρός

Ο Χάρης Τσαλίκης είναι ο μεσαίος γιος του Γιώργου Τσαλίκη και της συζύγου του Δώρας, ο οποίος έκλεισε τα 16 και το γιόρτασε με τους γονείς του.

Ειδικότερα, ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με τον 16χρονο γιο τους και μας δείχνουν πόσο έχει μεγαλώσει το αγόρι τους.

Ο Χάρης Τσαλίκης, που είναι το βαφτιστήρι της Ναταλίας Γερμανού, είναι ο μεσαίος γιος του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας, μετά τον Βασίλη και πριν τον Άγγελο, ο οποίος σήμερα, Δευτέρα, έχει την ονομαστική του εορτή.

Ο Χάρης Τσαλίκης έγινε 16 και γιόρτασε τα γενέθλιά του με τους γονείς του

Μπορεί το ζευγάρι να μην ανεβάζει συχνά φωτογραφίες των παιδιών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, ο τραγουδιστής έκανε μια εξαίρεση για τα γενέθλια του Χάρη και δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, τις οποίες συνόδευσε με τη λεζάντα «Χαρούμενα 16α γενέθλια στον Χάρη. Το πιο γλυκό παιδί του κόσμου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Γιώργος Τσαλίκης είχε αναφερθεί στον λόγο που αποφεύγει να εκθέτει τα παιδιά του, επισημαίνοντας «θέλω να κρατάω την οικογένειά μου προστατευμένη από την έκθεση και τη δημοσιότητα. Αν τα παιδιά μου θέλουν να γίνουν αναγνωρίσιμοι άνθρωποι, ας γίνουν στο μέλλον μέσα από τη δουλειά τους, όχι μέσα από τον μπαμπά τους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Τσαλίκης (@tsalikisgiorgos)

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ