Χατζηγεωργίου: «Δεν πιστεύω στον Θεό, τα είχα και με μουσουλμάνα»

Επικαιρότητα

Πολύ αποκαλυπτικός υπήρξε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σε πρόσφατη συνέντευξη του όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιλογή του να κάνει σχέση με μία μουσουλμάνα και τις διαφορετικές κουλτούρες μας, αλλά και στο γεγονός πως δεν πιστεύει στον Θεό.

Την προηγούμενη σχέση του με μια μουσουλμάνα συμπρωταγωνίστρια του, αποκάλυψε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στην κάμερα του Πρωινού και πως κάτι τέτοιο δεν αποτελεί πρόβλημα γι’ αυτόν καθώς δεν πιστεύει στον Θεό.

«Έχω κάνει σχέση με μουσουλμάνα. Ήμουν με τη συμπρωταγωνίστρια μου στην Τουρκία σε μια σειρά» ανέφερε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω στον Θεό. Είμαι λίγο αγνωστικιστής ακόμα σ’ αυτό το κομμάτι. Δεν μπορώ να πω ότι πιστεύω».

Για το γεγονός πως κάποια στιγμή θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός:

«Όποιος έχει στο μυαλό του να κάνει κάτι τέτοιο, ας το βγάλει. Είναι ό,τι πιο ηλίθιο, ας μου επιτραπεί ο όρος να το πω, υπάρχει στον πλανήτη γη. Πολλές φορές νομίζουμε ότι είμαστε στον πάτο και αυτό είναι το σημαντικό, αφού είσαι στον πάτο, ο μόνος προορισμός σου είναι πάνω. Δεν μπορείς να πας πουθενά αλλού. Ευτυχώς είχα πολύ δυνατούς ανθρώπους δίπλα μου, είχα τον πατέρα μου, είχα τη μητέρα μου, να με στηρίξουν σ’ αυτό. Μετά μίλησα σε ανθρώπους, αλλά και σε ψυχολόγο και τελικά κατάλαβα ότι μπορούμε να πάμε μπροστά και να κάνουμε άλλα πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ