Χώρισαν Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου! Το ξαφνικό τέλος της σχέσης και το επικό άδειασμα στο instagram

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα κυκλοφορούν φήμες ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν από τους δύο.

Ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας στο γνωστό προφίλ «Soula Glamorous» «πήραν» φωτιά τα μηνύματα που ενημέρωναν πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει αφαιρέσει όλα τα tag με το όνομά του από τις κοινές φωτογραφίες που έχει με την Ιωάννα Τούνη και το αντίστοιχο. Επίσης ότι οι δυο τους έκαναν και unfollow στο Instagram.

Η «Soula Glamorous » απαντώντας στα μηνύματα των followers ανέφερε πως: «Μπορεί να μάλωσαν και να παίχτηκε block».

Όπως θα δείτε η Ιωάννα Τούνη έκανε unfollow τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Instagram αλλά και ο παρουσιαστής την γνωστή Influencer.

Χώρισαν Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου! Το ξαφνικό τέλος της σχέσης και το επικό άδειασμα στο instagram - Εικόνα 1 Χώρισαν Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου! Το ξαφνικό τέλος της σχέσης και το επικό άδειασμα στο instagram - Εικόνα 2

Χώρισαν Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου! Το ξαφνικό τέλος της σχέσης και το επικό άδειασμα στο instagram - Εικόνα 3

Χώρισαν Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου! Το ξαφνικό τέλος της σχέσης και το επικό άδειασμα στο instagram - Εικόνα 4

Χώρισαν Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου! Το ξαφνικό τέλος της σχέσης και το επικό άδειασμα στο instagram - Εικόνα 5

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα υπήρχαν φήμες χωρισμού και τόσο ο Δημήτρης όσο και η Ιωάννα τις είχαν διαψεύσει και τους είχαμε δει μαζί να κάνουν πρόσφατα διακοπές.

Ο Δημήτρης είχε πει για τις φήμες χωρισμού στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα: «Είμαστε κανονικά μαζί. Πήγαμε διαφορετικές διακοπές. Η Ιωάννα πήγε στη Μύκονο, εγώ για camping, γιατί μου αρέσουν διαφορετικά πράγματα. Οπότε ένα σαββατοκύριακο μπορούμε και εμείς σαν άνθρωποι να κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ