Ο χορός της ψυχής: Υπάρχουν άνθρωποι που χορεύουν με την ψυχή τους

Τον λένε Μιχάλη και μας χάρισε τη μεγαλύτερη συγκίνηση που μπορεί να βρει κανείς σε ένα χώρο όπως το Facebook.

Σε μια εποχή που το ζεϊμπέκικο έχει καταλήξει ιμιτασιόν ατραξιόν σε μεγάλες και μικρές πίστες κατακρεούργησης του ένας άντρας με κάθε γράμμα να πατάει καλά στα πόδια του, ήρθε να δώσει και πάλι στο χορό το νόημα του.

Ο Μιχάλης Δαμασκηνός απο την Σαντορίνη, είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που διασκεδάζει με την ψυχή του όποτε του δοθεί η ευκαιρία. Ο Μιχάλης στέλνει μηνύματα ζωής, στέλνει κουράγιο και δύναμη. Στέλνει κι όμως και σε ανθρώπους που τον ζηλεύουν κι βρίσκονται απέναντι του, εκείνος όμως δε πτοείται σηκώνει το ανάστημα του, τους κοιτάει στα μάτια και τους λέει οτι είναι εδώ…ακόμα πιο δυνατός.

Η δύναμη της θέλησης και η όρεξη για ζωή μπορούν άνετα να προσπεράσουν οποιοδήποτε εμπόδιο. Κι αυτό το απέδειξε περίτρανα με το χορό του, ο Μιχάλης.

 Με εξαιρετική και συγκινητική δύναμη ψυχής, χορεύει με στήριγμα το αναπηρικό του αμαξίδιο. Χορός! Μια λέξη με ένα μεγάλο νόημα! Ο χορός για πολλούς είναι τρόπος έκφρασης, για άλλους ευχάριστη δραστηριότητα και για άλλους επάγγελμα ή και τρόπος ζωής. Όλοι όμως έχουμε τον χορό μέσα μας και όλοι μπορούμε να χορέψουμε, αρκεί να έχεις ψυχή.

Γι’αυτό μη φοβάσαι να εκφραστείς και δοκίμασε τον χορό όπου σου δίνετε η ευκαιρία. Γιατί ο χορός είναι σαν την ζωή… αν κάνεις ένα λάθος βήμα, απλά συνεχίζεις!

Ειδικά το ζεϊμπέκικο δεν είναι κούφια επίδειξη, δεν έχει βήματα και δεν χρειάζεται πόδια. Είναι ιερατικός χορός με εσωτερική ένταση και ως τέτοιον οφείλεις να τον τιμάς.

Αυτός ο μάγκας λοιπόν, ο πραγματικός, χόρεψε το ζεϊμπέκικο, πάνω σε τέσσερις ρόδες και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

 Στις ημέρες μας συνηθίζουμε να «κλαιγόμαστε» και να διαμαρτυρόμαστε για πράγματα ασήμαντα, την ίδια ώρα που κάποιοι άνθρωποι με πραγματικά προβλήματα, αποδεικνύουν καθημερινά πόσο μεγαλείο έχει η ανθρώπινη ψυχή.

 Η εικόνα του νεαρού στο αναπηρικό καροτσάκι να χορεύει με όλη του την ψυχή έχει ήδη προκαλέσει τις συγκινητικές αντιδράσεις χιλιάδων χρηστών και αποσπά τα πλέον θετικά σχόλια!

Υπάρχουν άνθρωποι που χορεύουν με την ψυχή τους !

Υπάρχουν άνθρωποι που χορεύουν με την ψυχή τους !

Γιατί η καρδιά θα είναι πάντα ο πιο δυνατός μυς; Γιατί ο χορός θέλει ψυχή…Μπράβο Μιχάλη Πολλά like (y) για το Μιχάλη μας

Posted by cyclades24.gr on Sunday, 4 March 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ

alithinesgynaikes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ