Χρήμα… με ουρά για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Αυτή είναι η πλήρης περιουσία του κορυφαίου καλλιτέχνη

Επικαιρότητα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει καταφέρει με τα χρόνια να δημιουργήσει το δικό του… ισχυρό κομπόδεμα, με την υπουργική του θέση να τον αναγκάζει να δημοσιοποιήσει όλη του την περιουσία.

Όπως φαίνεται, έχει μια αρκετά μεγάλη περιουσία, σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες που έφερε στο φως, μετά την ανάληψη της θέσης του υφυπουργού Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχοντας πρόσφατα βρεθεί στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια.

Η περιουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται ιδιοκτήτης με πλήρη κυριότητα διαμερίσματος 117,75 τ.μ στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής το οποίο αγόρασε το 2022 έναντι των 360 χιλ. ευρώ. Επίσης, διαθέτει μονοκατοικία στη Γλυφάδα 492,26 τ.μ την οποία απόκτησε το 2006. Η αξίας της μονοκατοικίας κατά την απόκτησή της άγγιξε τα 536.11,50 ευρώ και σήμερα φτάνει τα 900.000 ευρώ. Διαθέτει μονοκατοικία 775,67 τ.μ στην Κύπρο. Το 2005 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αγόρασε στην Αγλατζία Λευκωσίας ένα σπίτι και το οικόπεδο το οποίο του στοίχισε 125 χιλ. ευρώ. Στην ίδια περιοχή έχει αποκτήσει από το 2010 ένα ακόμα διαμέρισμα, το οποίο σε πολυκατοικία που έχει χτιστεί από την οικογένειά του. Στην Κύπρο ο τραγουδιστής έχει επενδύσει και σε γη. Στην περιοχή Παραλίμνι στην Αμμόχωστο διαθέτει από το 2011 κτήμα που του στοίχισε 120 χιλ ευρώ, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα το 2010 προχώρησε στην αγορά τριών εκτάσεων που άγγιξαν συνολικά τα 284.299 ευρώ. Στο «Πόθεν Έσχες» του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε και το αυτοκίνητό του, ένα SUV 3200 κυβικών που του στοίχισε 20 χιλ. ευρώ. Επίσης, εμφανίζεται μέτοχος και σε τουλάχιστον έξι εταιρίες διαχείρισης ακινήτων, ενοικιάσεων και καλλιτεχνικών υπηρεσιών. Ο υφυπουργός του νεοσύστατου υπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου διαθέτει επίσης 5 τραπεζικούς λογαριασμούς σε Ελλάδα και Κύπρο με το συνολικό ποσό που δήλωσε να φτάνει τα 425 χιλ. ευρώ. Ανανέωση μετά το χωρισμό: Αυτό είναι το νέο εργένικο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ανανέωση μετά το χωρισμό με τη Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται πως ήρθε για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς το νέο του εργένικο σπίτι είναι εντυπωσιακό.

Μόνο άνετους και ευρύχωρους καναπέδες, λίγα και καλά έπιπλα και λιτή και απέριττη διακόσμηση όπου τα μουσικά όργανα όπως το πιάνο ή η κιθάρα έχουν τον πρώτο λόγο στον χώρο.

Εκείνο που τραβάει το μάτι στον επισκέπτη με το που μπαίνει στο σαλόνι είναι η minimal τραπεζαρία αλλά και ένας ριγέ τοίχος σε μαύρο και λευκό ο οποίος αποτελεί και τη μόνη έντονη αισθητική παρέμβαση στον χώρο σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis)

Κατά τα άλλα, ο μεγάλος γκρι σε σχήμα Γ καναπές στο σαλόνι, αποτελεί την αγαπημένη γωνιά στο σπίτι του τραγουδιστή και Υφυπουργού Πολιτισμού της Κύπρου όπου απομονώνεται όταν θέλει να γράψει τη μουσική του για το επόμενο μεγαλεπήβολο πρότζεκτ του.

Για πολλά χρόνια η προσωπική ζωή του καλλιτέχνη ήταν απόρθητο φρούριο, ειδικά τον καιρό που ήταν σε σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει αλλάξει πολύ. Είναι πιο επιδραστικός στα social media και πλέον ανεβάζει βίντεο ακόμα και μέσα από το σπίτι του όταν θέλει να μοιραστεί μία όμορφη στιγμή του

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ