Χρηστίδου, Αρναούτογλου και Τσιμιτσέλης δείχνουν πώς θα είναι στα γεράματά τους

Τις τελευταίες ημέρες, ο ένας μετά τον άλλο χρήστη των social media υποκύπτει στο… ταξίδι στο μέλλον που προσφέρει η εφαρμογή FaceApp. Και άμα ανοίξεις τη σελίδα σου στο facebook ή το λογαριασμό στο Instagram, όλο και σε κάποια γνώριμη αλλά «γερασμένη» μορφή θα πέσεις. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό και σου λύνει την προσωπική απορία πώς θα είσαι όταν θα γεράσεις. Ή την απορία πώς θα είναι κάποια διάσημα πρόσωπα ή ακόμη και οι πολιτικοί.

Στη μόδα αυτή έχουν υποκύψει και οι celebrities, όπου ο ένας μετά τον άλλο τολμά να δει πώς θα είναι μετά από 30 χρόνια. Ανάμεσά τους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Χρηστίδου, Αρναούτογλου και Τσιμιτσέλης δείχνουν πώς θα είναι στα γεράματά τους - Εικόνα 1

«Ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας… βλέπω τις φωτό αυτές τις μέρες και από τη μια είναι θλιβερό από την άλλη βλέπεις τον εαυτό σου και λες μια χαρά θα κρατιέμαι αν φτάσω… μέχρι τότε όμως κάθε λεπτό είναι σημαντικό», έγραψε ο Τσιμιτσέλης στη λεζάντα που συνόδευσε την «γερασμένη» του εικόνα.

Χρηστίδου, Αρναούτογλου και Τσιμιτσέλης δείχνουν πώς θα είναι στα γεράματά τους - Εικόνα 2

«Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει άσκοπα… γιατί περνάει γρήγορα!!!!» έγραψε ο Αρναούτογλου, ενώ η Χρηστίδου σχολίασε πως μοιάζει στη μαμά της.

Χρηστίδου, Αρναούτογλου και Τσιμιτσέλης δείχνουν πώς θα είναι στα γεράματά τους - Εικόνα 3

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ