Χρήστος Κιούσης: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με την όμορφη σύζυγό του στο κέντρο της Αθήνας

Ο Χρήστος Κιούσης ανήκει στην παρέα των Ράδιο Αρβύλα εδώ και πολλά χρόνια ωστόσο λίγα πράγματα από την προσωπική του ζωή έχουν γίνει γνωστά.

O Χρήστος Κιούσης είναι στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη και έκανε μια σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του. Ο Κιούσης είναι παντρεμένος με την Χρύσα Βασσάρα και έχει δυο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη. Χρήστος Κιούσης: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με την όμορφη σύζυγό του στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 1

Το ζευγάρι κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε ένα ταξίδι που έκαναν στην Αθήνα πριν από λίγες μέρες καθώς απολάμβαναν τον καφέ τους στο κέντρο της πόλης. Χρήστος Κιούσης: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με την όμορφη σύζυγό του στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 2 Λίγες μέρες νωρίτερα είχε ταξιδέψει με την αγαπημένη του στη Βιέννη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Kiousis (@kiousisq)

Το περασμένο καλοκαίρι, ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει στη Μύκονο, να περπατούν πιασμένοι χέρι – χέρι στα σοκάκια.

Ο Κιούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στην περιοχή της Δάφνης και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο του 1997, για τις ανάγκες της εκπομπής “ΑΜΑΝ“.

“Μετά από 21 χρόνια, έναν γάμο, τρία παιδιά κι ένα διαζύγιο, είμαι ακόμα στη Θεσσαλονίκη. Ζω όλα τα χρόνια ανατολικά, από το 2008 μέχρι τώρα στο Πανόραμα κι αυτό που μ’ αρέσει περισσότερο είναι η φύση, η ησυχία, το ότι μπορώ να έχω έστω έναν μικρό κήπο και γενικά μια καλή ποιότητα ζωής για μένα και την οικογένειά μου”, είχε δηλώσει στο περιοδικό 7 Μέρες TV. Χρήστος Κιούσης: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με την όμορφη σύζυγό του στο κέντρο της Αθήνας - Εικόνα 3

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ