Χρήστος Λούλης για Έμιλυ Κολιανδρή: «Είμαστε μαζί 22 χρόνια, το πιο δύσκολο είναι να αγαπηθείς και να αγαπήσεις»

Ο Χρήστος Λούλης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, τα παιδικά του χρόνια και τον γάμο του με την Έμιλυ Κολιανδρή.

“Έχουν περάσει 25 χρόνια που κάνω αυτή την δουλειά, όλες αυτές οι παραστάσεις και οι ρόλοι που έχουν μπει μέσα μου με έκαναν να έχω λίγο βαρεθεί. Κάνοντας τις πρόβες για τον «θείο Βάνια» ένιωσα κάτι που είχα χρόνια, να θέλω να πάω στην δουλειά μου».

Αναφορικά με την γνώμη που έχουν οι άλλοι ο Χρήστος Λούλης τόνισε: «Εάν έλεγα ότι δεν με απασχολεί τι λένε οι άλλοι για μένα θα ήταν ψέματα. Για άλλους με απασχολεί λιγότερο και για άλλους περισσότερο. Στα 20 ζεις με αυτό που νομίζεις ότι θέλουν οι άλλοι από’ σένα, στα 40 σου ζεις αντίθετα με αυτό που νομίζεις ότι θέλουν από σένα και στα 60 καταλαβαίνεις ότι κάνεις δε νοιάστηκε για σένα».

Στο πώς διαχειρίζεται τις κριτικές ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Θα διαβάσω και τις καλές και τις κακές κριτικές ψύχραιμα και νηφάλια, αλλά δε θα δώσω πολύ μεγάλη σημασία στις καλές κριτικές. Έναν βαθμό έπαρσης τον κρατάω για να μην χάσω τον εαυτό μου. Για να μπορώ να πω δεν με νοιάζει εάν δεν με θέλουν οι άλλοι».

Τα παιδικά χρόνια και η προσωπική ζωή

«Ως παιδί ήμουν ξεροκέφαλος, κλειστό και δεν έκανα πολλές παρέες. Τώρα θέλω την προσοχή. Θέλω κάποιος να προσέξει όταν μπαίνω κάπου. Όταν δεν μου αρέσω προσπαθώ να με σκεφτώ στο ίδιο μέρος ως παιδί. Δεν είμαι ο γιος που θα ήθελα να έχω. Δεν ήμουν ποτέ εκδηλωτικός με τους γονείς μου», περιέγραψε για τον εαυτό του ο Χρήστος Λούλη για το πέρασμα μέσα στα χρόνια.

Για την προσωπική του ζωή και την πατρότητα σημείωσε: «Με την Έμιλυ είμαστε και αυστηροί και παιχνιδιάρηδες. Είμαστε μαζί 22 χρόνια. Το πιο δύσκολο είναι να αγαπηθείς και να αγαπήσεις. Περπατούσα στον δρόμο και είδα μια μαμά με το κοριτσάκι της και ήθελα να την προστατεύσω, τότε κατάλαβα ότι μου είχε ξυπνήσει η πατρότητα».

«Tα στερεότυπα εξυπηρετούν και μια αλήθεια. H κόρη μου παίζει με τις κούκλες της από μονή της και όχι επειδή της το είπα εγώ. Tο θέμα είναι τι εννοούμε ομορφιά βλέπω κάποιες γυναίκες και λέω ”όμορφη” αλλά το έχω ξαναδεί πολλές φορές», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Η πτώση» που προγραμματίζεται για τον Μάρτιο και θα είναι στην παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» στο Εθνικό θέατρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ