Χρήστος Λούλης: «Έχασα πολλά πράγματα από τα παιδιά μου. Ξύπνησα μια μέρα και είπα πώς μεγάλωσαν έτσι;»

Επικαιρότητα

Για το μεγάλωμα των παιδιών του και τη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή, μίλησε ο Χρήστος Λούλης στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Ο ηθοποιός, αρχικά, εξήγησε πως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έπρεπε να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, με αποτέλεσμα η σύζυγός του να πρέπει να κάνει πίσω σε πολλά πράγματα για να είναι δίπλα στα παιδιά τους.

«Μου κόστισε κυρίως όταν έγινα πατέρας, το ότι πάντα τελείωνα μια παράσταση και μετά ξεκινούσα άλλη. Αυτό σημαίνει ότι έλειπα για ώρες. Για αρκετό καιρό, η Έμιλυ κρατήθηκε πίσω, γιατί τα παιδιά ήταν μικρά, θήλαζε κιόλας, όταν ήταν μωρά. Νιώθω ότι έχασα πολλά. Βλέποντας τους γονείς των φίλων τους ότι κάνουν μια κανονική δουλειά, βγαίνουν, κάνουν πράγματα, εγώ δεν τα έχω ζήσει αυτά και ζηλεύω. Ξυπνάς και λες “πώς μεγάλωσαν έτσι;”», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Λούλης συμπλήρωσε: «Η σχέση με τα παιδιά είναι μια συνεχόμενη ερωτική απογοήτευση. Σαν ερωτική απογοήτευση νιώθουμε, ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί για τον άλλο, ότι δεν μας λατρεύει όσο εμείς. Αυτό συμβαίνει με τα παιδιά, ακόμα κι αν έχεις μια κανονική ζωή. Πάντα δεν νιώθεις με τα παιδιά σου πως θες λίγο ακόμα και δεν το ‘χεις;».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ