40 χρόνια πριν αυτός ο άντρας αγόρασε ένα ποδήλατο και ταξίδεψε 6.000 μίλια για να δει την αγαπημένη του

Πριν από σχεδόν 40 χρόνια έγινε η αρχή μιας ιδιαίτερα ρομαντικής ιστορίας ανάμεσα σε έναν Ινδό καλλιτέχνη και μια νεαρή γυναίκα από τη Σουηδία. Σήμερα, έχοντας πλέον υπερβεί όλα τα εμπόδια, το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί.

40 χρόνια πριν αυτός ο άντρας αγόρασε ένα ποδήλατο και ταξίδεψε 6.000 μίλια για να δει την αγαπημένη του - Εικόνα 2

Ο Pradyumna Kumar Mahanandia γεννήθηκε σε ένα απομακρυσμένο χωριό στην Ινδία το 1949. Έπειτα από τη γέννηση του, ένας αστρολόγος της περιοχής φέρεται να προέβλεψε πως ο Kumar επρόκειτο να παντρευτεί μία γυναίκα μουσικό από μια μακρινή χώρα, που θα ήταν Ταύρος στο ζώδιο και ιδιοκτήτρια δασικής έκτασης.

«Πίστευα πολύ στις προφητείες και πλέον θεωρώ πως κάθε τι σε αυτό τον πλανήτη είναι προγραμματισμένο», δήλωσε ο Kumar στο National Geographic. Θυμάται με κάθε λεπτομέρεια την μέρα που η «προφητεία» άρχισε να γίνεται πραγματικότητα. Η ιδιαίτερη αυτή ρομαντική ιστορία ξεκίνησε στις 17 Δεκεμβρίου του 1975. Ο ίδιος εργαζόταν ως street artist και μια όμορφη γυναίκα με ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια, η Charlotte Von Schedvin, του ζήτησε να φτιάξει το πορτραίτο της.

40 χρόνια πριν αυτός ο άντρας αγόρασε ένα ποδήλατο και ταξίδεψε 6.000 μίλια για να δει την αγαπημένη του - Εικόνα 3

«Όταν εμφανίστηκε , ένιωθα ένα αίσθημα ελευθερίας, σα να μην διαθέτω βάρος ή σωματική υπόσταση. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό το συναίσθημα. Τα μάτια της ήταν τόσο μεγάλα, γαλάζια και στρογγυλά που δεν ένιωθα σα να με κοιτάζει, αλλά σα να βλέπει μέσα μου». Ο νεαρός τότε Kumar δεν ένιωθε πως μπορούσε να φτιάξει το πορτραίτο της κατευθείαν την πρώτη ημέρα συνάντησης τους και της ζήτησε να επιστρέψει μια άλλη ημέρα. «Κατέληξε να έρθει τρεις φορές και κατέληξα να φτιάξω τρία πορτραίτα. Μετά τη δεύτερη συνάντηση μας, ένιωσα πως ήταν ξεχωριστή για μένα!» αναφέρει. Αποδείχθηκε ότι ήταν η μυστηριώδης ξένη γυναίκα για την οποία μιλούσε η προφητεία. «Πρόκειται να γίνεις σύζυγος μου. Ήταν γραφτό να συναντηθούμε» δήλωσε τότε ο Kumar στην άγνωστη κοπέλα.

40 χρόνια πριν αυτός ο άντρας αγόρασε ένα ποδήλατο και ταξίδεψε 6.000 μίλια για να δει την αγαπημένη του - Εικόνα 4

Η 19χρονη τότε Charlotte δεν έδειξε να φοβάται από αυτή την απροσδόκητη εξομολόγηση και αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στον άγνωστο νεαρό. Πέρασαν μαζί 2-3 εβδομάδες ώσπου εκείνη γύρισε  στη Σουηδία. Η ιστορία θα μπορούσε να λήξει εκεί, ωστόσο ο νέος και επίμονος Kumar αποφάσισε πως δεν θα επέτρεπε να συμβεί αυτό. Ύστερα από ενάμιση χρόνο που πέρασαν χωριστά, ο καλλιτέχνης πούλησε όλα του τα υπάρχοντα και αγόρασε ένα ποδήλατο, με το οποίο ήλπιζε να φτάσει στη Σουηδία. Έχοντας πολύ λίγα χρήματα στη διάθεση του και με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων που συνάντησε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, κατάφερε να διανύσει 6.000 μίλια ούτως ώστε να δει την αγαπημένη του.

40 χρόνια πριν αυτός ο άντρας αγόρασε ένα ποδήλατο και ταξίδεψε 6.000 μίλια για να δει την αγαπημένη του - Εικόνα 5

«Το μεγαλύτερο εμπόδιο ήταν οι ίδιες μου οι σκέψεις και  οι αμφιβολίες», παραδέχεται. Οι δύο εpαστές κατέληξαν να παντρευτούν και πλέον μετρούν περισσότερα από 40 χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά και η, σχεδόν, «κινηματογραφική» σχέση τους αποδεικνύει ότι η θέληση μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία.

40 χρόνια πριν αυτός ο άντρας αγόρασε ένα ποδήλατο και ταξίδεψε 6.000 μίλια για να δει την αγαπημένη του - Εικόνα 6

40 χρόνια πριν αυτός ο άντρας αγόρασε ένα ποδήλατο και ταξίδεψε 6.000 μίλια για να δει την αγαπημένη του - Εικόνα 7 40 χρόνια πριν αυτός ο άντρας αγόρασε ένα ποδήλατο και ταξίδεψε 6.000 μίλια για να δει την αγαπημένη του - Εικόνα 8 40 χρόνια πριν αυτός ο άντρας αγόρασε ένα ποδήλατο και ταξίδεψε 6.000 μίλια για να δει την αγαπημένη του - Εικόνα 9 40 χρόνια πριν αυτός ο άντρας αγόρασε ένα ποδήλατο και ταξίδεψε 6.000 μίλια για να δει την αγαπημένη του - Εικόνα 10 40 χρόνια πριν αυτός ο άντρας αγόρασε ένα ποδήλατο και ταξίδεψε 6.000 μίλια για να δει την αγαπημένη του - Εικόνα 11

40 χρόνια πριν αυτός ο άντρας αγόρασε ένα ποδήλατο και ταξίδεψε 6.000 μίλια για να δει την αγαπημένη του - Εικόνα 12

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ