Ζένια Μπονάτσου: Νοσταλγεί τον πατέρα της! Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Βλάσση που συγκινούν

Η Ζένια Μπονάτσου είναι ένα νέο κορίτσι που προέρχεται από μια οικογένεια με “βαρύ” όνομα στο χώρο του θεάματος, αφού πατέρας της είναι ο αείμνηστος Βλάσσης Μπονάτσος και γιαγιά της η επίσης αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη.

Ωστόσο η 23χρονη Ζένια, απέδειξε αρκετές φορές το ταλέντο της και τελευταία στο J2US, όπου την είδαμε στο πλευρό του Βαγγέλη Κακουριώτη να είναι ιδιαίτερα καλή τόσο στο τραγούδι όσο και στο act!

Ζένια Μπονάτσου – Θυμήθηκε σήμερα τον αγαπημένο της πατέρα Βλάσση που της λείπει!

Ο Βλάσσης Μπονάτσος έφυγε από τη ζωή στα 54 χρόνια του όταν η Ζένια ήταν μόλις 7 χρονών.

Η κόρη του πριν 3 χρόνια στο Πρωινό είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Την έκρηξη που είχε ο πατέρας μου Βλάσσης Μπονάτσος την έχω κι εγώ. Τον θυμάμαι… Θυμάμαι το σφύριγμά του από την ώρα που θα πάρκαρε μέχρι την ώρα που θα έμπαινε στο σπίτι, εγώ τρελαινόμουν και φώναζα «μπαμπά»

Η Ζένια έχει εξομολογηθεί, ότι μπαίνει στο youtube και βλέπει τον μπαμπά της, να τραγουδά αλλά και στις δεκάδες εκπομπές και show που έχει κάνει.

Δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες που δημοσίευσε σήμερα με τον πατέρα της αλλά και μια φωτογραφία της μητέρας της Μάρθας:

Ζένια Μπονάτσου: Νοσταλγεί τον πατέρα της! Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Βλάσση που συγκινούν - Εικόνα 1 Ζένια Μπονάτσου: Νοσταλγεί τον πατέρα της! Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Βλάσση που συγκινούν - Εικόνα 2 Ζένια Μπονάτσου: Νοσταλγεί τον πατέρα της! Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Βλάσση που συγκινούν - Εικόνα 3 Ζένια Μπονάτσου: Νοσταλγεί τον πατέρα της! Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Βλάσση που συγκινούν - Εικόνα 4

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ