Ζευγάρι σε μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως συναντιούνται με αυτόν τον μαγικό τρόπο.

Μερικοί από εμάς έχουμε βιώσει μια μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως και γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι αρκετά απογοητευτική, μην πούμε κάτι λιγότερο. Τι κάνεις όταν το Skype δεν είναι αρκετό; Ένα δημιουργικό ζευγάρι από την Κορέα που σήμερα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση βρήκε έναν ιδιοφυές τρόπο για να επανενωθούν με την βοήθεια της τέχνης.

Παρά τις 14 ώρες διαφορά που έχουν η Danbi Shin, που ζει σήμερα στη Νέα Υόρκη και τον Seok Li, με έδρα τη Σεούλ, κρατάνε την σχέση τους ζωντανή με την λήψη φωτογραφιών και βίντεο που γίνονται ένα.

Το έργο ονομάζεται “Half & Half” και με αυτό το δίδυμο καλλιτεχνών ShinLiArt προσπαθούν να ανακαλύψουν τις ομοιότητες μεταξύ των διαφορετικών τρόπων ζωής τους από διαφορετικές τοποθεσίες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ζευγάρι σε μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως συναντιούνται με αυτόν τον μαγικό τρόπο. - Εικόνα0Ζευγάρι σε μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως συναντιούνται με αυτόν τον μαγικό τρόπο. - Εικόνα1Ζευγάρι σε μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως συναντιούνται με αυτόν τον μαγικό τρόπο. - Εικόνα2Ζευγάρι σε μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως συναντιούνται με αυτόν τον μαγικό τρόπο. - Εικόνα3Ζευγάρι σε μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως συναντιούνται με αυτόν τον μαγικό τρόπο. - Εικόνα4Ζευγάρι σε μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως συναντιούνται με αυτόν τον μαγικό τρόπο. - Εικόνα5Ζευγάρι σε μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως συναντιούνται με αυτόν τον μαγικό τρόπο. - Εικόνα6Ζευγάρι σε μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως συναντιούνται με αυτόν τον μαγικό τρόπο. - Εικόνα7Ζευγάρι σε μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως συναντιούνται με αυτόν τον μαγικό τρόπο. - Εικόνα8Ζευγάρι σε μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως συναντιούνται με αυτόν τον μαγικό τρόπο. - Εικόνα9Ζευγάρι σε μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως συναντιούνται με αυτόν τον μαγικό τρόπο. - Εικόνα10Ζευγάρι σε μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως συναντιούνται με αυτόν τον μαγικό τρόπο. - Εικόνα11
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ