«Ζήτησε να με συλλάβουν και να με βάλουν φυλακή»: Έξαλλη η Έλενα Ακρίτα με τον Σπύρο Μπιμπίλα

Έξαλλη η Έλενα Ακρίτα με τον Σπύρο Μπιμπίλα

Έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1. Η σειρά «Super Mammy» έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Κυριακή και εξόργισε τα τηλεοπτικό κοινό με τις απαράδεκτες αναφορές στο έγκλημα του βιασμού.

Εκτός από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ο ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής, έντονα σχολιάστηκε και το γεγονός ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας, έκανε μία guest εμφάνιση στο πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, έχει σταθεί από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των θυμάτων που πραγματοποίησαν καταγγελίες εναντίον συναδέλφων τους, στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo.

Ο ηθοποιός απαντώντας μέσω Facebook για τη συμμετοχή του στη σειρά έκανε λόγο για «υποκρισία».

«Ζήτησε να με συλλάβουν και να με βάλουν φυλακή»: Έξαλλη η Έλενα Ακρίτα με τον Σπύρο Μπιμπίλα - Εικόνα 1

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα. Η δημοσιογράφος και συγγραφέας δημοσίευσε στο λογαριασμό της το σχετικό σχόλιο του Σπύρου Μπιμπίλα και έκανε αναφορά στη δική της υπόθεση με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Ζήτησε να με συλλάβουν και να με βάλουν φυλακή»: Έξαλλη η Έλενα Ακρίτα με τον Σπύρο Μπιμπίλα - Εικόνα 2

«Αγαπητέ Σπύρο Μπιμπίλα, διάβασα τις απόψεις σου περί ελευθερίας του λόγου κι αναρωτιέμαι πως αξιολογείς το γεγονός ότι ο Σεφερλής στην αγωγή του ζήτησε να με συλλάβουν και να με βάλουν φυλακή για το κείμενο μου στα ΝΕΑ, καταπατώντας την δική μου ελευθερία του λόγου.

Συμφωνείς ή διαφωνείς;».

«Ζήτησε να με συλλάβουν και να με βάλουν φυλακή»: Έξαλλη η Έλενα Ακρίτα με τον Σπύρο Μπιμπίλα - Εικόνα 3

«Ελευθερία του λόγου εννοεί να μπορούν οι φίλοι του να βρίζουν όσο θέλουν χωρίς να έχει το δικαίωμα κανένας να τους πει ρατσιστές», σχολίασε ένας διαδικτυακός φίλος της Ακρίτα, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να απαντά: «Δικαίωμα έχει κανείς να τους πει όπως αισθάνεται».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ