Ζόρικη κατάσταση να σου τύχει δύσκολος άντρας

Σου το παίζει λίγο μυστήριος, δύσκολος, δεν τον βρίσκεις εύκολα για να μιλήσετε, όμως εκείνος θέλει όταν σου τηλεφωνήσει και να σε βρει και να βγει μαζί σου κι έπειτα ξανά να συνεχίσει στο ίδιο στιλάκι.

Ζόρικη κατάσταση να σου τύχει ο δύσκολος άντρας…

Όσο κι αν σου αρέσει, τον θέλεις και δεν αντέχεις να κάνεις οτιδήποτε άλλο εκτός από το να τρέξεις στην αγκαλιά του, κράτα χαρακτήρα κι ακολούθησε κάποιες από τις συμβουλές που σου προτείνουμε για να τον έχεις και να πάψει να το παίζει δύσκολος. Αν δεν πιάσουν τα tips αυτά, μάλλον δεν θα έπιανε τίποτε, γιατί μάλλον δεν το παίζει δύσκολος απλά είναι αλλού (κολλημένος) …

Πώς να κερδίσεις έναν δύσκολο άντρα – 6 Βήματα

1. Μην απαντάς αμέσως στα μηνύματά του

Σου έστειλε μήνυμα. Αυτός ο δύσκολος τύπος επιτέλους το έκανε κι εσύ πετάς στα σύννεφα. Παίρνεις αμέσως το κινητό στα χέρια και… το αφήνεις ξανά στο τραπέζι. Ναι, αυτό κάνεις! Δεν απαντάς αμέσως σαν να μην έχεις τίποτε άλλο να κάνεις στη ζωή αυτή, παρά μόνο να περιμένεις ένα μήνυμά του. Κάνε ένα ντους, χαλάρωσε και λίγο αργότερα απάντησε στο μήνυμα.

2. Μην γράφεις μηνύματα- “σεντόνια”

Ήρθε η ώρα ν΄απαντήσεις. Κάτι σε ρώτησε, κάτι σου είπε για να δώσει σημάδια ζωής και να αποκτήσετε μια επικοινωνία. Απάντησε ευγενικά μεν, χωρίς πολυλογίες δε. Οτιδήποτε περιττό εκτός από κουραστικό δείχνει και πόσο (μα πόσο) ερωτευμένη είσαι μαζί του. Είπαμε δύσκολος άντρας αυτός, ας τον δυσκολέψεις όμως κι εσύ λιγάκι…

3. Μην είσαι πάντα διαθέσιμη

Σου είπε ότι θα σου τηλεφωνούσε να πάτε χθες σινεμά. Τον περίμενες, δεν τηλεφώνησε, σε πήρε το πρωί λέγοντάς σου ότι τον πήρε ο ύπνος ( η καλύτερη εκδοχή) και να πάτε απόψε. Την ώρα που είσαι έτοιμη να ουρλιάξεις από χαρά, συγκρατήσου γιατί… Δεν μπορείς. Ναι, ναι, έχεις κανονίσει γι απόψε, αν θέλει αύριο, με μεγάλη χαρά. Ας του πέσουν κι αυτού λίγο τα φτερά, αλλά βασικά ας νιώσει πως δεν είσαι δεδομένη.

4. Μην λές “ναι” σε προτάσεις της τελευταίας στιγμής

Έχει κανονίσει να πάει εκδρομή με τους φίλους του. Την ίδια μέρα λοιπόν σου προτείνει να πας κι εσύ μαζί. Ε, δεν μπορεις. Πώς; Τελευταία στιγμή; Ή θα πας αύριο μόνη σου έστω να τον βρεις, ή την επόμενη φορά να φροντίσει να το πει νωρίτερα. Το ίδιο και για οποιαδήποτε πρόταση της τελευταίας στιγμής. Μόνο αυτός είναι δύσκολος; Να, είσαι κι εσύ!

5. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου

Ο “δύσκολος άντρας” παίζει με την υπομονή και τα νεύρα σου. Το θέμα λοιπόν είναι να μην σε διαλύσει. Να είσαι έτοιμη γι αυτό. Οπότε ό,τι και να σου πει ή σου κάνει εσύ… ψυχραιμία. Κι ούτε μούτρα, ούτε πόζα, ούτε μπηχτές. Τίποτα.

6. Να έχεις αυτοπεποίθηση

Να νιώθεις δυνατή και σίγουρη για τον εαυτό σου. Μην σε παίρνει από κάτω. Να έχεις αυτοπεποίθηση και να σκέφτεσαι πως κι αυτός για να το παίζει δύσκολος, κάποιες άμυνες προσπαθεί να προβάλει. Κάποιες αδυναμίες προσπαθεί να κρύψει. Κι ίσως τελικά είναι πιο ευάλωτος απ΄οποιονδήποτε άλλο που δεν το παίζει δύσκολος άντρας! Πηγή

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ