Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο

Από τη γυναίκα που θυμάται τα πάντα στον στρατιώτη που κρυβόταν για τριάντα χρόνια εξαιτίας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Δείτε τους 25 πιο περίεργους ανθρώπους επί Γης.

Αρκετοί άνθρωποι έχουν παράξενες συνήθειες, περίεργες περιπέτειες και σπάνια ταλέντα. Όμως κανείς τους δεν είναι σαν τους παρακάτω.

Δείτε τους 25 πιο περίεργους ανθρώπους στον κόσμο:

1. Ο άνδρας με τα πιο μακριά μαλλιά Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα4  Ο Tran Van Hay είχε να κουρευτεί για πάνω από πενήντα χρόνια, ενώ είχε πλύνει την υπερβολικά πλούσια κόμη του λίγες φορές. Η τελευταία, σύμφωνα με τη γυναίκα του, ήταν έντεκα χρόνια πριν το θάνατο του το 2010. Τα μαλλιά του Van Hay δεν είχαν ποτέ μετρηθεί επισήμως ώστε να μπει στο βιβλίο Guinness.

2. Το μεγαλύτερο στόμα στο κόσμο Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα5  Ο Francisco Domingo Joaquim θα ήταν ένας συνηθισμένος άνδρας από την Ανγκόλα αν δεν είχε το μεγαλύτερο στόμα στο κόσμο. Το στόμα του είναι 17 εκατοστά και μπορεί να χωρέσει από ένα κουτάκι αναψυκτικού μέχρι το πορτοφόλι του.

3. Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα6  Στις 29 Ιουνίου του 2011 μια 53χρονη γυναίκα, η Cynthia Martell , βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στις Η.Π.Α. Το ”τρελό” της ιστορίας ήταν ότι το 97% του σώματος της ήταν καλυμμένο από τατουάζ.

4. Είχε πεθάνει για 19 χρόνια και αναστήθηκε Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα7

Ο Lal Bihari είναι ένας Ινδός αγρότης ο οποίος σύμφωνα με το κράτος με πέθανε το 1975. Χρειάστηκε να περάσουν 19 χρόνια για να τους πείσει ότι ζει.

5.  Ο Iceman

Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα8  Ο Wim Hof μπορεί να αντέξει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για αρκετή ώρα. Μάλιστα είχε αντέξει να βυθιστεί μέσα σε παγάκια για μία ώρα και πενήντα δύο λεπτά.

6. Ύψωσε το χέρι του στο Θεό. Δεν το ξανά κατέβασε Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα9  Ο Sadhu Amar Bharati ύψωσε το χέρι του προς τιμήν του Θεού Shiva και το κρατάει υψωμένο. Αυτός είναι πιστός

7. Η πιο λεπτή μέση του κόσμου Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα10

Η Michele Kobke είναι 26χρονών και κατάγεται από την Γερμανία. Για τρία χρόνια φορούσε καθημερινά κορσέ, ακόμα και στον ύπνο της, και το αποτέλεσμα είναι να έχει τη πιο λεπτή μέση του κόσμου.

8. Ζωή στα άκρα

Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα11

Ο Eskil Ronningsbakken είναι ένας καλλιτέχνης από την Νορβηγία που πραγματοποιεί παραστάσεις ”θανάτου”. Για την ακρίβεια φλερτάρει με τον θάνατο καθώς πραγματοποιεί διάφορα ακροβατικά στο χείλος του γκρεμού.

9. Η γυναίκα που θυμάται τα πάντα Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα12

Η Jill Price μπορεί να θυμηθεί τα πάντα από όταν ήταν έφηβη και μετά. Όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα. Τι φαΐ έφαγε, τι ώρα ξύπνησε, ποιους συνάντησε.

10.  Η υπερανάλυση του φαγητού Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα13  Ο Yoshiro Nakamatsu είναι ένας Ιάπωνας εφευρέτης ο οποίος ισχυρίζεται ότι κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για τις περισσότερες εφευρέσεις (πάνω από 3 χιλιάδες). Εκτός  από αυτό για 40 χρόνια φωτογράφιζε και ανέλυε κάθε γεύμα που είχε. Θα πρέπει να ήταν κουραστικό.

11. Για περίπου 20 χρόνια έμενε σε αεροδρόμιο Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα14

Ο Mehran Karimi Nasseri είναι ένας Ιρανός πρόσφυγας  ο οποίος έζησε για περίπου 20 χρόνια στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle  της Γαλλίας. Συγκεκριμένα η πρώτη του μέρα στο αεροδρόμιο ήταν στις 26 Αυγούστου 1988 και κατάφερε να φύγει τον Ιούλιο του 2006. Η ιστορία του αποτελεί έμπνευση και για τη ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks ” The Terminal”.

12. Μια βιονική γυναίκα Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα15

Η Eileen Brown από την Αγγλία έχει κάνει πάνω από 12 επεμβάσεις τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

13. Ο στρατιώτης που κρυβόταν στη ζούγκλα εξαιτίας του Β’ Παγκοσμίου πολέμου Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα16

Μπορεί ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος να είχε τελειώσει, αλλά για  30χρόνια κανείς δεν σκέφτηκε να ενημερώσει τον Hiroo Onoda, ο οποίος κρυβόταν στη ζούγκλα προκειμένου να μην παραδοθεί στον εχθρό.

14. Από ακτιβιστής πίστεψε πως είναι Θεός Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα17

Ο Mitsuo Matayoshi είναι ένας πολιτικός ακτιβιστής, ο οποίος το 1997 έφτιαξε το δικό του κόμμα. Κόμμα που βασίστηκε στην πεποίθηση του ότι είναι Θεός.

15. Ήθελε να γίνει σαν τον Hulk Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα18

Ο Βραζιλιάνος body builder Romario Dos Santos ήθελε τόσο πολύ να μοιάσει τον Hulk που έκανε ενέσεις στα χέρια του με μείγμα πετρελαίου και αλκοόλ . Hulk δεν τον λες, ανόητο πάντως σίγουρα.

16.  Μια διαφορετική-τρομακτική γιαγιά Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα19

Το 2010 η 101χρονών Κινέζα Zhang Ruifanh σόκαρε τους πάντες καθώς μεγάλωσε στο κεφάλι της ένα κέρατο.

17. Ήθελε να γίνει Πάπας και τίποτα δεν τον σταμάτησε Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα20

Ο David Allen Bawden , γνωστός και ως Πάπας Μιχαήλ, ήταν ένας Αμερικανός πολίτης που ήθελε να γίνει Πάπας. Και τα κατάφερε χάρη στη δική του ψήφο, των γονιών του και άλλων 3 ατόμων.

18.  Ξεχάστε τα αναισθητικά φωνάξτε τον Alex Lenkei Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα21

Ο  Alex Lenkei είναι ένας υπνωτιστής με απίστευτες δυνάμεις. Μάλιστα μια φορά είχε υπνωτίσει έναν 68χρονο πριν μπει για χειρουργείο.

19. Βλέμμα που κοιτάει μέσα από το δέρμα σου Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα22

Η Natasha Demkina κατάγεται από την Ρωσία και ισχυρίζεται ότι μπορεί να δει μέσα από το δέρμα των ανθρώπων, να τους κάνει ”ακτινογραφία” με ένα βλέμμα. Αν και είναι πολλοί αυτοί που την αμφισβητούν, η Natasha έχει κάνει πολλές σωστές διαγνώσεις.

20. Το ανθρώπινο σφυρί Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα23

Ο Gino Martino είναι ένας επαγγελματίας παλαιστής και γνωστός για την ικανότητα του να σπάει αντικείμενα με το κεφάλι του.

21. Ο άνθρωπος που έτρωγε τα πάντα Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα24

Ο Γάλλος Michel Lotito εκτιμάται ότι στη ζωή του έφαγε εννέα τόνους μετάλλου. Γιατί όμως να κάνει κάτι τέτοιο; Όταν ήταν νέος έπασχε από μια ψυχική ασθένεια που τον παρακινούσε να φάει πράγματα που δεν ήταν προς κατανάλωση. Όταν ανακάλυψε ότι το στομάχι του αντέχει τα πάντα, έκανε καριέρα πάνω σε αυτό. Τελικά πέθανε το 2007 από φυσικά αίτια που δεν σχετίζονται με τις διατροφικές του συνήθεις.

22. Ο άνδρας που ήταν έγκυος στον δίδυμο αδερφό του Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα25

Ο Bhagat από την Ινδία πάντα ένιωθε άβολα για την μεγάλη του κοιλιά. Το 1999 λοιπόν αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο καθώς είχε πρηστεί τόσο πολύ που δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν ”έγκυος” στον δίδυμο αδερφό του που δεν γεννήθηκε ποτέ.

23. Δεν έχει κοιμηθεί για πάνω από σαράντα χρόνια Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα26  Ο Thai Ngoc είχε υψηλό πυρετό το μακρινό 1973. Τότε όμως δεν γνώριζε ότι εξαιτίας αυτού (μάλλον) δεν θα μπορέσει να ξανά κοιμηθεί.

24.  Μια γυναίκα με 17 διαφορετικές προσωπικότητες Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα27

Η Karen Overhill πήγαινε σε μέρη και μετά δεν ήξερε πως βρέθηκε εκεί, έβρισκε τους σελιδοδείκτες της πιο μακριά από ότι τους είχε αφήσει ενώ συναντούσε ανθρώπους που έλεγαν ότι την γνώριζαν αλλά δεν τους θυμόταν. Τελικά ανακάλυψε ότι είχε 17 διαφορετικές προσωπικότητες και κατάφερε να απαλλαγεί από αυτές,

25. Ο εραστής των αμαξιών Ζουν ανάμεσα μας: Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στον κόσμο - Εικόνα28

Ο Edward Smith έχει ομολογήσει πως έχει κάνει έρωτα με πάνω από 1.000 αυτοκίνητα. Πλέον ζει με μια Volkswagen Beetle, την οποία φωνάζει Vanila και την θεωρεί κοπέλα του.

Πηγή: News247.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ