Ανύπαντρος πατέρας καλύπτει τα μάτια της κόρης του. Τώρα δείτε που την οδηγεί!

Ο ανύπαντρος πατέρας Jason Garmon πάντα ονειρευόταν να βγει ραντεβού με μια γυναίκα για φαγητό και κρασί.

Ωστόσο όταν έμαθε για το χορό πατέρα-κόρης, αποφάσισε να κάνει την καλύτερη έκπληξη στην πιο σημαντική γυναίκα της ζωής του: την κόρη του.

Οι χοροί πατέρα-κόρης είναι κάποιες φορές πιο πολύ για τους μπαμπάδες παρά για τα μικρά κορίτσια. Πρόσφατα, ο εορτασμός αυτός έχει μπει και στις φυλακές σε ολη τη χώρα. Δίνει στους κρατούμενους με καλή συμπεριφορά την ευκαιρία να είναι μέρος της ζωής των κορών του, ακόμα και όταν εκτίουν την ποινή τους.

Η έκπληξη του Jason έχει γίνει viral, και έχει κοινοποιηθεί 300.000 φορές.

«Είσαι ένας γαμάτος ανύπαντρος πατέρας», σχολίασε ο Darrell Hollifield.«Βάζεις τις βάσεις για το μέλλον των παιδιών σου. Θα θυμούνται αυτά τα μικρά πράγματα που κάνεις για πάντα. Η κόρη σου θα κρίνει τους μελλοντικούς άντρες στη ζωή της με βάση τα πράγματα που κάνεις για εκείνη. Αυτοί οι τύποι στο μέλλον έχουν πολλά να φτάσουν. Μπαμπάς προς μπαμπά, κάνεις τέλεια δουλειά.»

Δείτε τον Jason να κάνει έκπληξη στο κοριτσάκι του παρακάτω!

Ανύπαντρος πατέρας καλύπτει τα μάτια της κόρης του. Τώρα δείτε που την οδηγεί! - Εικόνα1

Ο Jason Garmon είναι ένας ανύπαντρος πατέρας από την Virginia. Ζει με τα δυο του παιδιά, τον γιο του Grayson και την κόρη του Skylar. Όταν έμαθε ότι πλησιάζει ο χορός πατέρα-κόρης, αποφάσισε να κάνει έκπληξη το κοριτσάκι του με τον πιο υπέροχο τρόπο.

Ανύπαντρος πατέρας καλύπτει τα μάτια της κόρης του. Τώρα δείτε που την οδηγεί! - Εικόνα2

«Απλά και μόνο επειδή είμαι ο μπαμπάς της δεν σημαίνει ότι θεωρώ ότι θα πάει μαζί μου», αστειεύτηκε ο Jason στο Facebook.

Δελέασε την κόρη του με τη βοήθεια του γιου του να βγει έξω, όπου είχε ετοιμάσει μια επική έκπληξη.

Ανύπαντρος πατέρας καλύπτει τα μάτια της κόρης του. Τώρα δείτε που την οδηγεί! - Εικόνα3

«Ζητάς από μια κυρία να βγείτε σαν να είναι η πρώτη φορά, κάθε φορά. Πάντα να την κάνεις να μαντεύει, πάντα να προσπαθείς να την κερδίσεις. Δεν με νοιάζει αν είναι η κόρη σου, η κοπέλα σου ή η γυναίκα σου, τη μέρα που σταματάς να προσπαθείς, θα τη χάσεις.»

Η πινακίδα που έφτιαξε ο Jason λέει: Θα πας στο χορό πατέρα-κόρης μαζί μου;

Ανύπαντρος πατέρας καλύπτει τα μάτια της κόρης του. Τώρα δείτε που την οδηγεί! - Εικόνα4

«Πάντα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο για μια γυναίκα, αλλά κατάλαβα ότι τη πιο σημαντική γυναίκα που αξίζει την προσοχή μου είναι ήδη δίπλα μου. – Υ.Γ. Είπε ΝΑΙ!»

Τι γνώμη έχετε για την πρόταση αυτού του μπαμπά; Πείτε μας στα σχόλια!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ αν νομίζετε ότι ο Jason έδωσε τέλειες συμβουλές!

 
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ