Γιώργος Νινιός: Δεν έχω δικαiωμα να έχω χαρά όταν οι άλλοι τραβάνε κουπί

Έλεγχος

“Την περίοδο που άρχισαν οι προβολές έγινανι άσχημα πράγματα στην Ελλάδα” δήλωσε ο Γιώργος Νινιός.

Για τον ρόλο του Δημητρού στην Παραλία, με τον οποίο σημειώνει προσωπική επιτυχία τηλεοπτική, καθώς και την ικανοποίηση του ηθοποιού μίλησε από καρδιάς ο Γιώργος Νινιός στην κάμερα της εκπομπής “Δύο στις 10” και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού.

“Έτυχε την περίοδο που άρχισαν οι προβολές να έχουν γίνει άσχημα πράγματα στην Ελλάδα και κάποια στιγμή έπιασα τον εαυτό μου να έχει αγωνία για το πως θα πάει και ξαφνικά συνειδητοποιώ το εξής. “Έχεις αγωνία για το πως θα πάει το σίριαλ, οι άλλοι που πνίγηκαν τι έχουν;” αναρωτήθηκα και αμέσως γειώθηκα. Ένιωσα ότι δεν έχω δικαίωμα να έχω χαρά όταν οι άλλοι τραβάνε κουπί στην κυριολεξία” ομολόγησε, αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός.

“Θα πω πως αυτός ο ρόλος έχει ισορροπίες και είναι πολύ εύκολο να περάσεις μια γραμμή που θα τον κάνει είτε γραφικό είτε να νιώσει ότι τον κοροϊδεύεις. Δεν ήθελα να βασιστώ στο εξωτερικό, δηλαδή να παρουσιάσω εξωτερικά θέματα για να δείξω τι είναι αυτός ο άνθρωπος. Ήθελα το πολύ μέσα του και έκατσα μαζί του, κουβεντιάσαμε, άρχισα να του λέω διάφορα που εγώ καταλάβαινα μέχρι που μου είπε: “Δεν ξέρεις τι σου γίνεται”. Το βούλωσα και τον άφησα”.

“Στο επάγγελμα μας η ικανοποίηση είναι πως κάποιος άνθρωπος χαίρεται με την χαρά μου. Ας πούμε πως γίνεται συνένοχος – συνέταιρος στη βόλτα μου” δήλωσε ακόμα ο Γιώργος Νινιός στην κάμερα της εκπομπής της ΕΡΤ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ