“Έξυπνα” μηχανήματα τυπώνουν ιστορίες για τους επιβάτες που περιμένουν…

“Έξυπνα” μηχανήματα αυτόματης πώλησης έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία στη Γαλλία που αντί να προσφέρουν σνακ και αναψυκτικά προσφέρουν μικρές ιστορίες στους επιβάτες που περιμένουν τρένο, λεωφορείο ή αεροπλάνο! Με κομψή σχεδίαση και με ελάχιστη προσπάθεια από τον χρήστη, κάθε μηχάνημα προσφέρει έναν ελκυστικό τρόπο στους επιβάτες για να περάσουν ευχάριστα τον χρόνο αναμονής.

“Έξυπνα” μηχανήματα τυπώνουν ιστορίες για τους επιβάτες που περιμένουν… - Εικόνα 2

Αρκεί να επιλέξει κάποιος τον επιθυμητό χρόνο ανάγνωσης: 1 λεπτό, 3 λεπτά ή 5 λεπτά. Στη συνέχεια, το μηχάνημα τυπώνει μια σύντομη ιστορία για τον χρόνο αυτό. Για πρώτη φορά παρόμοιο μηχάνημα τοποθετήθηκε πέρυσι στο πολυσύχναστο αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού. Από τότε, τα δημοφιλή μηχανήματα έχουν εγκατασταθεί σε διάφορους δημόσιους χώρους σε ολόκληρη τη χώρα και έχουν γίνει αγαπημένα σημεία για τους επιβάτες.

“Έξυπνα” μηχανήματα τυπώνουν ιστορίες για τους επιβάτες που περιμένουν… - Εικόνα 3 “Έξυπνα” μηχανήματα τυπώνουν ιστορίες για τους επιβάτες που περιμένουν… - Εικόνα 4 “Έξυπνα” μηχανήματα τυπώνουν ιστορίες για τους επιβάτες που περιμένουν… - Εικόνα 5 “Έξυπνα” μηχανήματα τυπώνουν ιστορίες για τους επιβάτες που περιμένουν… - Εικόνα 6

Rate this item:1.002.003.004.005.00Submit Rating Rating: 4.7/5. From 3 votes. Please wait…

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗPerierga.gr - Η ιστορία πίσω από το τοπίο των Windows XPΗ ιστορία πίσω από το τοπίο των Windows XPΠερίεργα αγάλματα ανά τον κόσμο!Περίεργα αγάλματα ανά τον κόσμο!Εκπληκτικές αεροφωτογραφίες απο όλο τον κόσμο!Εκπληκτικές αεροφωτογραφίες απο όλο τον κόσμο!Perierga.gr - Πόσα ρούχα χωράει ένας μικρός σάκος;Πόσα ρούχα χωράει ένας μικρός σάκος;Φεστιβάλ λουλουδιών με ήρωες του DisneyΦεστιβάλ λουλουδιών με ήρωες του DisneyΜαγευτικός συνδυασμός λήψεων από τον έναστρο ουρανόΜαγευτικός συνδυασμός λήψεων από τον έναστρο ουρανόPerierga.gr - Νεκρά θάλασσαΝεκρά θάλασσα: Τίποτε δε ζει, τα… πάντα επιπλέουνΠώς να βγάλετε ένα φελλό μέσα από μπουκάλιΠώς να βγάλετε ένα φελλό μέσα από μπουκάλιΔιασταύρωση χωρίς φανάρια!Διασταύρωση χωρίς φανάρια!Περίπλοκοι και επικίνδυνοι δρόμοι!Περίπλοκοι και επικίνδυνοι δρόμοι!
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ